ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Εφτά κανόνες για να ζήσεις»

εφτά-κανόνες-για-να-ζήσεις-954049

Παρουσιάζεται το βιβλίο του πατρός Λίβυου σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, η «Μαγνήτων Κιβωτός», η Ομάδα Χ.Ε.Ν. Βόλου, το Βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη και οι εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνουν διάλεξη του πατρός Λίβυου, με αφορμή το νέο του βιβλίο, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού (Ανθ. Γαζή – Κ. Καρτάλη) με θέμα «Εφτά Κανόνες για να Ζήσεις» σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου, στις 19:30.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Συνδέσμου Φιλολόγων Μαγνησίας, θα γίνει σύντομη παρέμβαση από το Νίκο Βαραλή, δημοσιογράφο και διευθυντή του ραδιοσταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Την ομιλία θα κλείσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Ο πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή πατήρ Λίβυος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Certificate in Coaching – AC Accredited» κι έλαβε πτυχίο πιστοποιημένου life coach.

Ως συγγραφέας και ομιλητής ασχολείται με θέματα πνευματικής αυτογνωσίας και θεραπείας που έχουν βάση τους την ορθόδοξη χριστιανική πνευματικότητα, καθώς και τις σύγχρονες σχολές ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, προσωπικής εξέλιξης και Life Coaching. Εχει συγγράψει πολλά βιβλία, ενώ έχει συμμετάσχει με κείμενα του σε αρκετούς συλλογικούς τόμους. Εργα και ομιλίες του έχουν μεταφραστεί στα ρωσικά, τα ρουμανικά, τα βουλγαρικά, τα γεωργιανά και τα ουγγρικά.

Σήμερα ζει στη νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγίας Ειρήνης Πύργου της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου