ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ενα οικοσύστημα από σκουπίδια» παρουσιάζεται στον Θόλο του Π.Θ.

ενα-οικοσύστημα-από-σκουπίδια-παρο-953427

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση Upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από…. Σκουπίδια», μια συνδιοργάνωση της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Συλλόγου «Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον» και της Καλλιτεχνικής Ομάδας της «Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών».

Αρκετοί πολίτες επέλεξαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στα εγκαίνια. Η έκθεση έχει σημαντική απήχηση ως τώρα τόσο στα σχολεία που επισκέφθηκαν την έκθεση Πέμπτη και Παρασκευή (250 παιδιά) και σε αυτά που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τις επόμενες ημέρες, όσο και σε πολίτες.

«Το ενδιαφέρον αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για εμάς γι’ αυτό και αποφασίσαμε να παραταθεί η έκθεση ως τις 5 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Ενημερώνουμε ότι τόσο η παράδοση των έργων, που έχουν πουληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όσο και η κλήρωση ενός ή δύο μεγάλων «δέντρων» θα πραγματοποιηθούν την τελευταία ημέρα της έκθεσης», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίες της έκθεσης στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο είναι 11:00-12:30 και 19:00-20.30 καθημερινά έως τις 5 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου