ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδιά «χόρεψαν» την παράδοση

παιδιά-χόρεψαν-την-παράδοση-951598

Σε μία συνάντηση – γιορτή που έγινε από τον Πολιτιστικό- Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η 4η παιδική- εφηβική συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων «Το παιδί στην παράδοση», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου, στην πλατεία Χρυσοχοΐδη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, όλο το διοικητικό συμβούλιο καθώς και η χοροδιδάσκαλος των παιδικών και εφηβικών ομάδων, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τον Ελληνικό Παραδοσιακό χορό και συντονίστρια του Παιδικού Φεστιβάλ, Μαρία Γκογκινούδη, ευχαριστούν πάρα πολύ τον κόσμο που παρευρέθηκε στην όμορφη πλατεία, όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν, τους χοροδιδασκάλους και όλους τους γονείς! Υπόσχονται του χρόνου να τηρήσουν το ραντεβού τους σε αυτή την εκδήλωση-γιορτή για τα παιδιά που αγαπούν και «χορεύουν» την παράδοση.

Σημειώνεται ότι συμμετείχε και η παιδική ομάδα μεταλλόφωνου- χορωδίας του Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου, τα παιδιά της οποίας τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια με υπεύθυνη μουσικό την Κατερίνα Κασσιάρα. Η εκδήλωση έκλεισε με όλα τα συγκροτήματα να χορεύουν και να τραγουδάνε συρτούς χορούς σε κλίμα γιορτινό.

Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση, το φωτογραφείο Tsionis Studio καθώς και τους χορηγούς: ΕΨΑ, ΗΛΙΟΣ market «Ιωάννης Σταυρέλης».

Τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν :

*Πολιτιστικός κι Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου Βόλου

*Γονείς και παιδιά εν δράσει Συκής Πηλίου

*Σύλλογος Θρακών Ν. Μαγνησίας

*Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης

*Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η Διάπλαση»

*Χορευτικό τμήμα Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος

*Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου