ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γνωριμία» με Μακρή και Χατζηχρήστο μέσα από το βιβλίο του Π. Λιάρου

γνωριμία-με-μακρή-και-χατζηχρήστο-μ-948270

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Λιάρου για τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου στον Βόλο

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, στην κατάμεστη αίθουσα του VolosPalace, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του ηθοποιού Παύλου Λιάρου με τίτλο «Θέατρον Παράδεισος- Θίασος Αγγέλων, Συνάντηση στο Σημείο Μηδέν», όπου ο Ορέστης Μακρής και ο Κώστας Χατζηχρήστος συναντούν… τον Παύλο Λιάρο στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ σε μία συνέντευξη- κατάθεση ψυχής.

Το κοινό του Βόλου τίμησε με την παρουσία του τον συγγραφέα, με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο σε εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης

Το κοινό του Βόλου τίμησε με την παρουσία του τον συγγραφέα, με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο σε εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος εξήρε αφενός τη συγγραφική δεινότητα του Παύλου Λιάρου και αφετέρου την αγάπη που τρέφει ο κόσμος για τον ίδιο και τα όσα σηματοδοτεί η πορεία του στη «χρυσή» εποχή του κινηματογράφου.

«Αποτελεί ένα απόσταγμα εμπειρίας από την κινηματογραφική καριέρα του Παύλου Λιάρου, ενός ηθοποιού που άφησε το στίγμα του με τους μεγάλους του ελληνικού κινηματογράφου και της χρυσής εποχής του. Το γεγονός ότι συνδέεται με τον Βόλο μέσω της αγαπημένης του συζύγου Νάνσυς είναι η αφορμή για να βρεθούμε εδώ και να παρουσιάσουμε αυτό το βιβλίο και φαίνεται τόσο ο Παύλος, όσο και η Νάνσυ, αν κρίνουμε από την κατάμεστη αίθουσα, έχουν πολλές και μεγάλες συμπάθειες στον Βόλο» ανέφερε ο κ. Μπουκώρος.

Ο συγγραφέας υπογράφει βιβλία του συγκινημένος

Στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που παραπέμπει στις θετικές απόψεις που εξέφρασε στη συνέντευξη με τον Παύλο Λιάρο, ο Κώστας Χατζηχρήστος για τον Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή και αντιπαραβάλλοντας εκείνη την εποχή με το σήμερα, ο κ. Μπουκώρος μίλησε για την ανάγκη οι πολιτικοί να είναι ειλικρινείς με τους πολίτες και να μην «χαϊδεύουν αυτιά».

Νωρίτερα ο κ. Λιάρος είχε αναφερθεί προσωπικά στον Χρήστο Μπουκώρο, εξαίροντας την πολιτική του διαδρομή και τονίζοντας τη συνέπεια λόγων και έργων που «δικαίως τον έχει κατατάξει πρώτο», όπως είπε.

Για το βιβλίο μίλησαν οι δημοσιογράφοι Βάσω Κυριαζή και Ηλίας Κουτσερής, οι οποίοι αποτιμώντας θετικά τη νέα συγγραφική δουλειά του Παύλου Λιάρου τόνισαν:

«Μας γνωρίζει μέσα από τη δική του ματιά δύο από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς, τον Ορέστη Μακρή και τον Κώστα Χατζηχρήστο, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους και όχι μόνο. Μέσα από το βιβλίο του μας προβληματίζει δημιουργικά με τον εύστοχο τίτλο «Συνάντηση στο σημείο Μηδέν» και με το έξυπνο παιχνίδισμά του να μιλήσει μαζί τους εκεί που παρελθόν, παρόν και μέλλον γίνονται ένα σε άλλη διάσταση, μας βοηθάει να αντιληφθούμε τη σχετικότητα του χρόνου και τη σπουδαιότητα των στιγμών», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο αγαπημένος ηθοποιός υπέγραψε ιδιοχείρως τα βιβλία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου