ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ola ελληνικά»

ola-ελληνικά-939233

Ενα ακόμη μεγάλο πάρτι με τραγούδια από τις δεκαετίες των ’80, ’90 και 2000 και special guest τη Σοφία Αρβανίτη

Ένα ακόμη μεγάλο πάρτι που θα κάνει αίσθηση στον Βόλο, έρχεται το Σάββατο 6 Μαΐου, στο Ergon Showground, στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Ola ελληνικά… το θέμα του πάρτι που θα θυμίσει στιγμές της νυχτερινής ζωής και του clubbing στον Βόλο τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τρεις dj’s της πόλης, οι dj Paul, dj Dirty Harry και μετά τα μεσάνυκτα ο dj Boo, θα μας επιστρέψουν στα μουσικά μονοπάτια των 80s, 90s και 00s, σε μία μοναδική βραδιά με special guest τη Σοφία Αρβανίτη.

Το πάρτι έρχεται να συμπέσει φέτος τον Μάιο, με τα γενέθλια των τριών ετών της ομάδας «80s, 90s, 00s, Nightilife Clubbing Volos», μία ομάδα που δραστηριοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια της πανδημίας και προκειμένου οι ώρες να περνούν πιο ευχάριστα μέσα στην καραντίνα. Η ιδέα ανήκει στον Φιλ Παπαδόπουλο και στηρίχθηκε από τον Δημήτρη Χριστόπουλο, με αναρτήσεις φωτογραφιών από τη νυχτερινή ζωή στα μαγαζιά της πόλης τις περασμένες δεκαετίες, αναμνηστικών αλλά και τραγουδιών.

Με τη λήξη της καραντίνας, η ομάδα αποφάσισε να συναντηθεί και να παρτάρει δια ζώσης. Τον Οκτώβριο του 2021 έγινε το πρώτο διπλό event στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο του Ergon και ακολούθησαν δύο αποκριάτικα πάρτι και ένα καλοκαιρινό σε τέσσερα σε καλοκαιρινά στέκια του Βόλου.

Το ola ελληνικά είναι το ένατο συνεχόμενο πάρτι για την ομάδα, η οποία όπως και για τις προηγούμενες εκδηλώσεις, δίνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εχει στηρίξει οικογένειες αλλά και το Make A Wish, διαθέτοντας μέρος των εσόδων, ενώ τέσσερις φορές έχει βγάλει κουμπαρά για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου δύο Βολιώτες να καλύψουν μέρος των εξόδων που απαιτούνταν για να υποβληθούν σε επεμβάσεις στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά θα στηρίξει με δωροεπιταγές για τρόφιμα, οικογένειες της πόλης που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κάθε πάρτι άλλωστε, όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Χριστόπουλος γίνεται ακριβώς γι’ αυτό: «Για να ξεσκάσουμε, για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, για να θυμηθούμε τα παλιά».

Είσοδος: 5 ευρώ

Κρατήσεις: 6980 228085

Χορηγός επικοινωνίας: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου