ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οπερέτα από τη Βολιώτικη Χορωδία

οπερέτα-από-τη-βολιώτικη-χορωδία-92960

Ο «Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη στις 2, 3 και 4 Μαρτίου στην Παλαιά Ηλεκτρική

Την πιο δημοφιλή ελληνική οπερέτα, το «Βαφτιστικό» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, παρουσιάζει η Βολιώτικη Χορωδία, σε συνδιοργάνωση με το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου σε τρεις παραστάσεις, στις 2, 3 και 4 Μαρτίου στις 9:00 μμ., στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Ο «Βαφτιστικός», σε μουσική σύνθεση, λιμπρέτο (πεζό κείμενο) και στίχους του μεγάλου Ελληνα συνθέτη Θεόφραστου Σακελλαρίδη, που λέγεται ότι γράφτηκε μέσα σε 40 ημέρες, παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά στις 18 Ιουλίου 1918 από το θίασο Παπαϊωάννου. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Κακάλια, με τη συμμετοχή ολόκληρης της Βολιώτικης Χορωδίας και διακεκριμένων καλλιτεχνών.

Τραγουδούν και παίζουν: Βιβίκα: Κατερίνα Αποστολοπούλου, Κική: Τζένη Χατζηδήμου, Ζαχαρούλης: Θωμάς Σκοτίδας, Πέτρος Χαρμίδης: Ιορδάνης Παπάζογλου, Συνταγματάρχης: Ευάγγελος Κακάλιας, Μάρκος Κορτάσης: Γιάννης Φελεσάκης, Αρχιτέκτων Μαρτής: Γαβριήλ Μουσκής.

Στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου. Μουσική διεύθυνση και διδασκαλία Χορωδίας, Στάσα Τζάλλα. Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου με την Σχολή Χορού Chorus Line.

Τιμή εισόδου 10 ευρώ και 8 ευρώ για πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανέργους και φοιτητές.

Κάρτες εισόδου διατίθενται από τους Χορωδούς της Βολιώτικης Χορωδίας, από τα καταστήματα: Δισκοπωλείο «Classic» Ερμού 187, Βιβλιοπωλείο «Ζυγός» Ερμού 209, Βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» Δημητριάδος 223, Καφέ – Μπαρ 4 Εποχές, Σπυρίδη και Τάκη Οικονομάκη, και στο ταμείο του Θεάτρου στις ώρες των παραστάσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου