ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Good Job Nicky live στο Lab Art!

good-job-nicky-live-στο-lab-art-923936

Ο ταλαντούχος και αινιγματικά γοητευτικός παραγωγός, ζωντανά στον Βόλο

Παρασκευή 17 Μαρτίου, ο ανερχόμενος παραγωγός Good Job Nicky παρουσιάζει δικά του τραγούδια, και όχι μόνο, στήνοντας ένα μοναδικό μουσικό θέαμα με το ξεχωριστό παρουσιαστικό, το στιλ και την αισθητική του.

Σίγουρα τον έχεις ακούσει στο ραδιόφωνο και σίγουρα θέλεις να τον δεις ζωντανά στο πιο ατμοσφαιρικό και ενδιαφέρον ανοιξιάτικο λάιβ!

Ο Good Job Nicky είναι o 27χρονος Ελληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2020 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του «January 8th», μας κέρδισε με το πρωτότυπο video – album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το στυλ του και τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Στο πρώτο του live στην πόλη του Βόλου, στο stage του Lab Art στο Τσαλαπάτα, μεθαύριο, Παρασκευή 17 Μαρτίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον πολλά υποσχόμενο Good Job Nicky που με το ταλέντο του, την sui generis παρουσία του και το πλατύ χαμόγελο του, είναι σίγουρο πως θα μας ενθουσιάσει!

Info:

Lab Art , Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου και Βότση, Βόλος

Ωρα προσέλευσης: 20:30

Ωρα έναρξης: 21:30

Προπώληση: 13 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, Metro, My Market και τα βενζινάδικα Shell, BP, EKO πανελλαδικά,

και στον Βόλο από τα καταστήματα

– Κεχαΐδης ΑΕ, Κουταρέλια 29 (μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού)

– Illusion St. Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

Πληροφορίες /κρατήσεις: 6934108666 (ώρες 5-10μ.μ.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου