ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόβουν τις πίτες τους

κόβουν-τις-πίτες-τους-910589

*Ο Σύλλογος Καραγκούνηδων Καρδίτσας στο Νομό Μαγνησίας πραγματοποιεί ετήσιο χορό και κοπή πίτας σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 8:00 μ.μ. στο κέντρο «Καναράκια». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει παραδοσιακή ορχήστρα με τον Νίκο Κερασιώτη στο κλαρίνο και τον Γιώργο Μαγαλιό στο τραγούδι.

*Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου πραγματοποιεί εκδήλωση για την πατροπαράδοτη κοπή της κουλούρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα στην Κερασιά, σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το νέο ημερολόγιο του 2023, μέσα από το οποίο η περιοχή αποκτά άλλη διάσταση.

*Η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της, αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο κέντρο εκδηλώσεων «Η Λίμνη» (πάρκο Ν. Ιωνίας).

Πλήρες μενού. Τιμή κάρτας: 15 ευρώ.

*Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ., στο καφέ του εστιατορίου «Αίθριον» (πολυχώρος Τσαλαπάτα).

Τιμή Κάρτας: 6 ευρώ (για όλα τα ροφήματα)

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων (ΟΑΕΕ_ΤΑΕ) Μαγνησίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ. στο κέντρο συνεστίασης «Τα Καναράκια» (Κύπρου 91-93).

Για την παραλαβή προσκλήσεων απευθυνθείτε στους: κ. Γεωργακόπουλο Ιωάννη : 2421026831 και κ. Κυπριζλή Δημήτρη: 2421034049. Σημείο πώλησης προσκλήσεων: Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου (Ερμού 117).

*Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στο εστιατόριο «Κι όπου το πει» στην πλατεία του Λαύκου.

Το μενού κοστίζει 14€ ανά άτομο και τα μέλη που επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει να εγγραφούν στέλνοντας email στο [email protected], μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου. Όσοι δεν είναι μέλη θα μπορούν να εγγραφούν επιτόπου (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Νωρίτερα, στις 11π.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος κυριακάτικος περίπατος από Λαύκο προς μοναστήρι Αγ. Σπυρίδωνα και επιστροφή, για όσους επιθυμούν.

*Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδας- ομάδα Βόλου, κόβει την πίτα του αύριο, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 4μ.μ., στο «Γιασεμί, Patisserie-Gelateria», απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικόλαου (Ερμού -Αγιου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη σύμβουλο της ομάδας, Μαρία Γεωργακού (τηλ: 6988533763, email: [email protected]).

*Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, αύριο, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στη 1:30 το μεσημέρι, στο μουσικό μεζεδοτεχνείο «Ένα τρίτο» (Καριωτάκη 12 – Γ. Δήμου). Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979610504, Βάσω Κατσιούπη.

*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.

Τιμή 20 ευρώ με πλήρες μενού, ποτό και ζωντανή μουσική.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο κέντρο «Καναράκια». Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ (πλήρες μενού, ποτά και ζωντανή μουσική). Προσκλήσεις στο γραφείο του Συλλόγου Τρίτη και Πέμπτη 11.00 έως 13.00 ή στα τηλ. 6948914472 και 6937527455.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου