ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόβουν τις πίτες τους

κόβουν-τις-πίτες-τους-909248

*Το Σωματείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου» πραγματοποιούν εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 6:30μ.μ., στο Volos Palace.

*Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποιεί το ΤΕΕ Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 8μ.μ., στο ξενοδοχείο Volos Palace. Είσοδος δωρεάν.

*Ο Πολιτιστικός Αναπτυξιακός Σύλλογος Παλιουρίου «Ο Αγιος Νικόλαος» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στη μουσική ταβέρνα «Βογιατζής», με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Τιμή κάρτας 20€ περιλαμβάνει πλήρες μενού (σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτο, κρασί, αναψυκτικά) και θα διατίθενται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

*Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου πραγματοποιεί εκδήλωση για την πατροπαράδοτη κοπή της κουλούρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα στην Κερασιά, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το νέο ημερολόγιο του 2023, μέσα από το οποίο η περιοχή αποκτά άλλη διάσταση.

*Η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο κέντρο εκδηλώσεων «Η Λίμνη» (πάρκο Ν. Ιωνίας).

Πλήρες μενού. Τιμή κάρτας: 15 ευρώ.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων (ΟΑΕΕ_ΤΑΕ) Μαγνησίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ. στο κέντρο συνεστίασης «Τα Καναράκια» (Κύπρου 91-93).

Για την παραλαβή προσκλήσεων απευθυνθείτε στους: κ. Γεωργακόπουλο Ιωάννη : 2421026831 και κ. Κυπριζλή Δημήτρη: 2421034049. Σημείο πώλησης προσκλήσεων: Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου (Ερμού 117).

*Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στο εστιατόριο «Κι όπου το πει» στην πλατεία του Λαύκου.

Το μενού κοστίζει 14€ ανά άτομο και τα μέλη που επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει να εγγραφούν στέλνοντας email στο [email protected], μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου. Όσοι δεν είναι μέλη θα μπορούν να εγγραφούν επιτόπου (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Νωρίτερα, στις 11π.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος κυριακάτικος περίπατος από Λαύκο προς μοναστήρι Αγ. Σπυρίδωνα και επιστροφή, για όσους επιθυμούν.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας !!!

*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.

Τιμή 20 ευρώ με πλήρες μενού, ποτό και ζωντανή μουσική.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο κέντρο «Καναράκια». Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ (πλήρες μενού, ποτά και ζωντανή μουσική). Προσκλήσεις στο γραφείο του Συλλόγου Τρίτη και Πέμπτη 11.00 έως 13.00 ή στα τηλ. 6948914472 και 6937527455.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου