ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόβουν τις πίτες τους

κόβουν-τις-πίτες-τους-908781

*Ο Σύλλογος των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου « Αγιος Ιωσήφ» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ., στην αίθουσα του Park Hotel. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με την ομιλία της Δήμητρας Ντάσιου – Πλακίδα , ιατρού δερματολόγου – δερματοχειρουργού με θέμα «Το δέρμα και η σημασία του στην ιατρική του μέλλοντος. Η φροντίδα του δέρματος, Επιγενετικές αλλαγές και γήρανση, Τεχνικές ανανέωσης του προσώπου».

*Το Σωματείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου» πραγματοποιούν εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 6:30μ.μ., στο Volos Palace.

*Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποιεί το ΤΕΕ Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 8μ.μ., στο ξενοδοχείο Volos Palace. Είσοδος δωρεάν.

*Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου πραγματοποιεί εκδήλωση για την πατροπαράδοτη κοπή της κουλούρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα στην Κερασιά, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ..

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το νέο ημερολόγιο του 2023, μέσα από το οποίο η περιοχή αποκτά άλλη διάσταση.

*Η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο κέντρο εκδηλώσεων «Η Λίμνη» (πάρκο Ν. Ιωνίας).

Πλήρες μενού. Τιμή κάρτας: 15 ευρώ.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων (ΟΑΕΕ_ΤΑΕ) Μαγνησίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ. στο κέντρο συνεστίασης «Τα Καναράκια» (Κύπρου 91-93).

Για την παραλαβή προσκλήσεων απευθυνθείτε στους: κ. Γεωργακόπουλο Ιωάννη : 2421026831 και κ. Κυπριζλή Δημήτρη: 2421034049. Σημείο πώλησης προσκλήσεων: Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου (Ερμού 117).

*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.

Τιμή 20 ευρώ με πλήρες μενού, ποτό και ζωντανή μουσική.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στη 1μ.μ., στο κέντρο «Καναράκια». Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ (πλήρες μενού, ποτά και ζωντανή μουσική). Προσκλήσεις στο γραφείο του Συλλόγου Τρίτη και Πέμπτη 11.00 έως 13.00 ή στα τηλ. 6948914472 και 6937527455.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου