ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παπαδημητρίου – Τοκάκης σε απολαυστικό YouTube live masterclass

παπαδημητρίου-τοκάκης-σε-απολαυστι-89294

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει δύο αγαπημένους ηθοποιούς, τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Θάνο Τοκάκη.

Οι δύο τους εισάγουν στην κωμωδία και στον μηχανισμό του γέλιου μέσα από ένα απολαυστικό YouTube live masterclass αύριο Σάββατο 9 Μαΐου, στις 20:00, στο κανάλι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Με την εγγύηση ότι μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε, οι δύο ηθοποιοί αναρωτιούνται «Σου φαίνεται κάτι αστείο;» και έρχονται να μας θυμίσουν τι μας προκαλεί γέλιο, πώς λειτουργεί η κωμωδία στο σινεμά, ποια είναι τα μυστικά της. Οι δύο ηθοποιοί θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις του κοινού.

Οπως σημειώνουν οι ίδιοι, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό να βγουν από τη μιζέρια τους και να μιλήσουν για την κωμωδία. Υπόσχονται να μας παρουσιάσουν «μια εξ’ αρχής ημιαποτυχημένη συζήτηση από δύο μέτριους ηθοποιούς που μέσα από την οικτρή προσωπική τους οπτική θα προσπαθήσουν να αναλύσουν τι σημαίνει για αυτούς η κωμωδία και να μας πείσουν πως έχουν άποψη επί του θέματος με σκοπό να κρατηθούν για λίγο ακόμα στην επικαιρότητα».

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αμεσότητα που συναντά ένας κωμικός ζωντανά στη σκηνή, ωστόσο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσπαθεί, όπως και με άλλες ενέργειες με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, να προσφέρει εναλλακτικές διεξόδους στην πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου