ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Brandy Σουαρέ στην Αφησσο

οι-brandy-σουαρέ-στην-αφησσο-890160

Σήμερα, Σάββατο, στις 18:00, δίπλα στην θάλασσα, το γνωστό, καταπληκτικό Βολιώτικο μουσικό συγκρότημα Brandy Σουαρέ, θα κρατήσει συντροφιά με γνωστές τους επιτυχίες που όλοι κάποια στιγμή σιγοτραγουδάνε, στον φιλόξενο χώρο του Restaurant & Beach Bar Costa Kali, στην παραλία Καλληφτέρη στην Αφησσο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Η μουσικοθεραπεία μπορεί να απελευθερώσει τον άνθρωπο από τη σωματική ένταση, να καταπολεμήσει το άγχος, να τονώσει την αυτοπεποίθηση και να προωθήσει την αυτοέκφραση και την δημιουργικότητα. Οταν αυτή δε, συνδυαστεί με χορό και λίγο brandy… τότε η θεραπεία είναι εγγυημένη!

Έτσι λοιπόν, οι Brandy Σουαρέ έρχονται με μια παράσταση «γιατρικό», όπου και οι ίδιοι χρησιμοποιώντας την μέθοδο της μουσικοθεραπείας στους εαυτούς τους, είναι έτοιμοι πλέον ψυχολογικά να μοιραστούν μαζί μας ιστορίες και εμπειρίες βγαλμένες από τη ζωή! Να μας μιλήσουν μέσα από τα τραγούδια τους για αληθινούς έρωτες, πάθη, απιστίες, βόλτες μες στα χρώματα, εποχές, πολύτιμες συμβουλές, ταξίδια, λεφτά, γκάφες, κρίση των 30, αλλά και απλές καθημερινές απολαύσεις όπως ένα παγωτό καϊμάκι!

Στόχος της παράστασης είναι να φύγουν όλοι με καλύτερη διάθεση απ’ ότι ήρθαν. Και για όση ώρα διαρκέσει η «μουσικοθεραπεία» να ξεχαστούν από τα καθημερινά προβλήματα και να δουν τη ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά! Να απολαύσουν το ποτό τους, να χορέψουν, να τραγουδήσουν μαζί τους, και να μην διστάσουν γι’ αυτό!

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη.

Υστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, κλείνουν τον κύκλο τους ως αμιγώς cover band και κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο «Παγωτό καϊμάκι», έχοντας την τιμή να έχουν και την συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι με τίτλο «Τραγούδι παλιακό».

Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά, χαρούμενα αλλά κ αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing, το latin και η funk, με πολλά jazz στοιχεία.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!

Συμμετέχουν:

Σοφία Νάσσιου – Φωνή

Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα – φωνή ),

Θανάσης Γατής (κλαρινέτο – σαξόφωνο),

Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)

Αγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα ).

Αφήστε την εβδομάδα να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια μέρα που θα την θυμάστε για πάντα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου