ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική πανδαισία online

μουσική-πανδαισία-online-88345

Διαδικτυακές συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στο Facebook

Διαδικτυακή μουσική πανδαισία προσφέρει καθημερινά στους φιλόμουσους η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων στις 21:00 από τη σελίδα της στο Facebook, καλώντας τους πολυάριθμους φίλους της σε μια ξεχωριστή συνάντηση με συναρπαστικά ηχοχρώματα και οδηγό την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και καλεί τους φιλόμουσους να συνδέονται καθημερινά, στις 21:00, με τη σελίδα Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος – Youth Symphony Orchestra of Greece.

Κάθε μέρα, τη συγκεκριμένη ώρα, εμφανίζεται ένας διαφορετικός καλλιτέχνης μέσα από την επίσημη σελίδα της ΣΟΝΕ στο Facebook, ξεδιπλώνοντας το μουσικό του ταλέντο.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) δημιουργήθηκε το 2011, με εμπνευστή και ιδρυτή τον 18χρονο τότε μουσικό Βαγγέλη Αραμπατζή. Αποτελείται από παιδιά και νέους, ηλικίας 8-30 χρόνων, από όλη την Ελλάδα και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιεί κυρίως συναυλίες φιλανθρωπικού και εορταστικού χαρακτήρα, ενώ έχει τιμηθεί με έπαινο μουσικής προσφοράς από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, από την Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. To 2015 συγκροτήθηκε με τη νομική μορφή Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Γεννημένη μέσα στην κρίση, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα όνειρα, όταν βασίζονται σε υψηλές ιδέες, βγαίνουν αληθινά: Το όραμα ενός μόνο 18χρονου ανθρώπου, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό, με κινητήρια δύναμη μία από τις ισχυρότερες στον πλανήτη: Το νεανικό πάθος. Το πάθος για τη μουσική, την αρμονία, την τεχνική τελειότητα στην απόδοση, τη μετάδοση του πολιτισμού, σε ένα ταξίδι με όχημα τη μουσική και το άπειρο των συναισθημάτων που αυτή γεννά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου