ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο διαδίκτυο η παράσταση «Ηλέκτρα /Ορέστης» από την Επίδαυρο

στο-διαδίκτυο-η-παράσταση-ηλέκτρα-ορ-87975

Η παράσταση «Ηλέκτρα / Ορέστης» του Ευριπίδη, που σκηνοθέτησε, ενοποιώντας τα δραματουργικά ο Ιβο βαν Χόβε, θα προβληθεί διαδικτυακά για 24 ώρες στους θεατρόφιλους.

Το πρόγραμμα «Ανα-παραστάσεις», που έχει εγκαινιάσει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, δίνει μια ιδιαίτερη αφορμή κοινής δράσης του Φεστιβάλ με την Comédie-Française, καθώς η παράσταση «Ηλέκτρα / Ορέστης» θα προβληθεί διαδικτυακά σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου στις 9:30 μ.μ. και θα μείνει διαθέσιμη για 24 ώρες.

Η συγκεκριμένη παραγωγή έδωσε την ευκαιρία στους δύο κορυφαίους πολιτιστικούς οργανισμούς της Γαλλίας και της Ελλάδας, την Κομεντί Φρανσαίζ και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, να ενώσουν τις δυνάμεις τους καταθέτοντας μια σύγχρονη σκηνοθετική πρόταση για την ερμηνεία της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, που ενθουσίασε το κοινό τόσο στην Επίδαυρο τον Ιούλιο του 2019 όσο και στο Παρίσι.

Η παράσταση «Hλέκτρα / Ορέστης» θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους την προαναφερθείσα ημερομηνία, στο YouTube: Greek Festival και θα παραμείνει διαθέσιμη για 24 ώρες. Ταυτόχρονα, θα προβληθεί με αγγλικούς υποτίτλους στο διαδικτυακό κανάλι της Comédie-Française.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου