ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Μέθοδος των 3»

η-μέθοδος-των-3-877159

Το βιβλίο με τίτλο «Η Μέθοδος των 3» παρουσιάζουν οι τρεις δημιουργοί του, συν-συγγραφείς Χρύσα Διανέλλου, Αριστέα Ευαγγελούση και Μαρίζα Κελεσίδου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» στον Βόλο.

Για το βιβλίο, που αποτελεί συλλογή διηγημάτων και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σοφία», θα μιλήσουν οι: Αγγελική Θάνου σχολική σύμβουλος, συγγραφέας και η Βασιλική Παπαϊωάννου εκπαιδευτικός. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από την Ελένη Σταμάτη με τον συντονισμό της Αριστέας Ευαγγελούση.

Πρόκειται για ένα κοινό πόνημα που είναι αποτέλεσμα κοινής αντίληψης και φιλίας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις τρεις δημιουργούς κατά τη διάρκεια των μαθημάτων «Δημιουργικής Γραφής» που πραγματοποιούνταν στο Κέντρο Νεότητας «Δίαυλος» υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αντάμη. Παρά τις διαφορετικές επαγγελματικές τους ενασχολήσεις και τις παράπλευρες κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις η Χρύσα Διανέλλου (αρχιτέκτων εσωτερικού τοπίου), η Μαρίζα Κελεσίδου (διοικητική υπάλληλος με σπουδές στην ποίηση και τη λογοτεχνία) και η Αριστέα Ευαγγελούση (οικονομολόγος) έδεσαν αρμονικά έμπνευση και λόγο συνθέτοντας ένα ανάγνωσμα με τον ευρηματικό τίτλο «Η Μέθοδος των 3» που πιστοποιεί τη θεώρηση σύζευξης και δημιουργίας.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης «Με το βλέμμα στη γυναίκα» του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και λειτουργεί στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου