ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες» στον Βόλο

ο-γύρος-του-κόσμου-σε-80-μέρες-στον-βόλ-873631

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής Dominus παρουσιάζουν στον Βόλο το έργο του Ιούλιου Βερν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες», το οποίο θα ανεβεί στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας την Τρίτη 23 Αυγούστου, στις 21:15.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής, οι οποίοι μετά τη θεατρική παράσταση «Το Ονειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά θα δοκιμαστούν σε νέες περιπέτειες.

Ο Γιάννης Παπαθανασίου μετά από την παράσταση «Το Ονειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά επιστρέφει και σκηνοθετεί το κλασικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες», σε μια ευφάνταστή διασκευή, που μας μεταφέρει τις αξίες της πίστης, της επιμονής, της δύναμη της θέλησης, της φιλίας, της ομαδικότητας και μας θυμίζει, ότι πλούσιος τελικά είναι εκείνος που έχει ζήσει εμπειρίες, έχει ταξιδέψει και έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να αγαπήσει.

Οι συντελεστές

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Αντωνόπουλος, Δανάη Μιχοπούλου και Βαγγέλης Ραφαήλ Καλλίτσογλου.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαθανασίου

Θεατρική Διασκευή: Μαρία Στάβαρη

Μουσική: Γιώργος Αντωνόπουλος (Αλγίμωτρα)

Κινησιολογία: Σοφία Μιχαήλ

Κοστούμια: Πάνος Θωμάς

Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, προπώληση 12 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου.

Προπώληση εισιτηρίων Viva.gr .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου