ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Πορφυρογένειο

ομορφη-χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-σ-870192

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Ψυγείων Αγριάς σε συνεργασία με το Ωδείο Δημητρίου και Ελένης Πετρίδη.

Ηταν μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη συναυλία με την ορχήστρα και την παιδική χορωδία του ωδείου που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα. Οι παιδικές φωνές πλημμύρισαν τον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη.

Επρόκειτο για μια μοναδική βραδιά ο απόηχος της οποίας θα συνοδεύει για καιρό τη σκέψη των εκατό και πλέον θεατών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εκφράζει «την εκτίμηση και τον σεβασμό μας για την ουσιαστική συμμετοχή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και ευχαριστούμε από καρδιάς

  • την κ. Κατερίνα Πορφυρογένη πρόεδρο του Ιδρύματος για την παραχώρηση της αίθουσας
  • τους κ.κ. εκπαιδευτικούς του Ωδείου που διδάσκουν στους μαθητές την εθελοντική προσφορά με αγάπη, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση
  • τον κ. Ιωάννη Μπούκη για την προσφορά του κεράσματος στην εκδήλωση
  • τους ανώνυμους συμμετέχοντες που προσέφεραν είδη τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου μας προκειμένου κάποιες οικονομικά αδύναμες οικογένειες να νοιώσουν το «πνεύμα των Χριστουγέννων»
  • τους παρευρισκόμενους, επώνυμους και ανώνυμους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης καθώς και
  • όσους εθελοντικά βοήθησαν στην προετοιμασία και υλοποίηση αυτής της βραδιάς.

Ως μέλη του Συλλόγου που εργαστήκαμε εντατικά με προσδοκία και όραμα γι’ αυτή την εκδήλωση, απολαύσαμε τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών ειδικά με την έλευση του Αη Βασίλη που μοίρασε τα δώρα που με πολύ μεράκι κι αγάπη επιμελήθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Με το μήνυμα της εκδήλωσης «Κάνε μιαν ευχή», ευχόμαστε το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Χριστού να φέρει ειρήνη σε όλον τον κόσμο, αγάπη για τον διπλανό μας, υγεία σε όλους και αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου