ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bazaar προσφορών στο Παρκ

bazaar-προσφορών-στο-παρκ-855332

Σύγχρονη μορφή σε παλιά κεντήματα συναισθηματικής και όχι μόνο αξίας δίνει η οικογένεια της Σουλτάνας Βρεττά, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το χειροποίητο κέντημα και τις παραδοσιακές φορεσιές από το 1978. Φέτος, για μία ακόμη χρονιά, το εργαστήριο «Βρεττά» επιστρέφει στον Βόλο για το ετήσιο bazaar προσφορών των γνωστών διαχρονικών χειροποίητων κεντημάτων και παραδοσιακών φορεσιών.

Το bazaar φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Παρκ, στον Βόλο, από σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έως και την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και λειτουργεί καθημερινά από τις εννέα το πρωί έως τις δέκα το βράδυ.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αγοράσουν διαχρονικά χειροποίητα κεντήματα στα οποία έχει δοθεί σύγχρονη μορφή για να ταιριάζουν ακόμη και στο πιο μοντέρνο σπίτι. Παράλληλα παραδίδονται καθημερινά από τις 3μ.μ. έως τις 5μ.μ. δωρεάν μαθήματα φερβολιτέ (σαΐτα) για τις ενδιαφερόμενες να μυηθούν στην τέχνη του κεντήματος.

Πρόκειται για μία έκθεση που λειτουργεί κάθε χρόνο στον Βόλο. Είχε ξεκινήσει ως πρωτοβουλία από το 1992 και από το 2004 και μετά η έκθεση αποτελεί ετήσιο δρώμενο στην πόλη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου