ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πεφταστέρια» από τον Σπύρο Αποστόλου

πεφταστέρια-από-τον-σπύρο-αποστόλο-854892

Μια ονειρική ιστορία διηγείται ο Σπύρος Αποστόλου στην πρώτη του συγγραφική προσπάθεια με τίτλο «Πεφταστέρια».

Τα «Πεφταστέρια» είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για τον Αγιο Βασίλη, μια ιστορία που δεν έχει στόχο να διδάξει, αλλά να χαϊδέψει την ψυχή των παιδιών με το μαγικό της κλίμα, τις ζεστές εικόνες, τα χαρούμενα συναισθήματα και τα ελπιδοφόρα μηνύματα.

Το παραμύθι έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθούν από σήμερα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του YouTube, μια και είναι σε οπτικοακουστική μορφή.

Κείμενο και αφήγηση: Σπύρος Αποστόλου

Επιμέλεια κειμένου: Γεωργία Μανάφη

Η ηχογράφηση έγινε στο S. Recordings studios στον Βόλο από τον Σπύρο Χαρμάνη.

Μουσική επένδυση – Ενορχήστρωση: Απόστολος Τσιάρκας

Mastering: Απόστολος Μόσιος

Επιμέλεια video: Κυριάκος Μπαλάνος

Ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε στον Βόλο το 1985. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική και έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, ενώ γράφει και δικά του τραγούδια. Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και την κινηματογράφηση. Η αγάπη του για τα παιδιά, αλλά και για τα παραμύθια τον οδήγησε να δημιουργήσει τα «Πεφταστέρια», που αποτελούν την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια.

«Ως πατέρας δύο μικρών κοριτσιών παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια με μεγάλο ενδιαφέρον την αυξημένη εκδοτική κίνηση, όσον αφορά στο παιδικό παραμύθι. Νιώθω μεγάλη αισιοδοξία που γίνεται προσπάθεια μέσα από το παιδικό βιβλίο τα παιδιά μας να ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε κοινωνικά θέματα καλλιεργώντας την τόσο πολύτιμη δεξιότητα της ενσυναίσθησης. Χαίρομαι που υπάρχει πλέον μεγάλη γκάμα βιβλίων που στοχεύουν στην ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης, του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης κ.λπ.» αναφέρει ο ίδιος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου