ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποκριάτικη μουσική βραδιά

αποκριάτικη-μουσική-βραδιά-84957

Ξεφάντωσαν τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη μουσική βραδιά του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας.

Τη μουσική σκηνή πλαισίωναν οι μουσικοί: Βαϊνάς Κώστας, καθηγητής παιδαγωγικών και μέλος του ΣΕΑΝ (ακορντεόν), Δημητρακόπουλος Δημήτρης, (κιθάρα και τραγούδι), Κοντοπούλου Αγγελική, Καθηγήτρια Μουσικής, (τραγούδι , παρουσίαση),υπεύθυνη Ορχηστρικών και Χορωδιακών Τμημάτων. Γραμματειακή Διαχείριση «Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου», Κουκοπούλου Λία, Καθηγήτρια Μουσικοκινητικής και Πιάνου (πλήκτρα και τραγούδι), Τσεργούλας Νίκος, Καθηγητής Μουσικής (κιθάρα), Τυφλίτης Δημήτρης, Καθηγητής (μπουζούκι και τραγούδι). Αξιοσημείωτη είναι η φιλική συμμετοχή των μαθητών του Μουσικού Λυκείου, Σταμούλη Κωνσταντίνου, (γιος Βίκυς Τσεκούρα), τραγούδι, πλήκτρα, κρουστά, Σωτηροπούλου Σοφία – Αναστασία,(κόρη Κοντοπούλου Αγγελικής), μαντολίνο και φωνητικά. Επίσης συμμετείχε χορωδία ανδρών και γυναικών που με πολύ επιμέλεια, μεράκι και αποκριάτικη στιλιστική νότα είχε προετοιμάσει η υπεύθυνη ορχηστικών και Χορωδιακών Τμημάτων κα Αγγελική Κοντοπούλου και απέδωσαν με επαγγελματική επάρκεια και δεξιότητα αποκριάτικα τραγούδια και καντάδες της παλιάς Αθήνας και όχι μόνο.

Η βραδιά σημείωσε επιτυχία χάρη στην επίβλεψη και οργάνωση όλου του προσωπικού της ΛΑΦ και ιδιαίτερα του Διευθυντή της κ. Κουντούρη Δημητρίου και του Ανθστή (ΤΘ) κ. Βελισάριου Λάμπρου τους οποίους το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ευχαριστεί θερμά για την άψογη οργάνωση και περιποίηση των παρευρισκομένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου