ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο ο Γιώργος Κοντραφούρης

στο-βόλο-ο-γιώργος-κοντραφούρης-846099

Εργαστήριο και συναυλία αύριο στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ δήμου Βόλου διοργανώνει ένα εργαστήριο και μία συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου φιλοξενώντας στην πόλη μας τον Γιώργο Κοντραφούρη, έναν από τους πιο διακεκριμένους και συνάμα πιο αντιπροσωπευτικούς μουσικούς στο χώρο της τζαζ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αύριο Σάββατο 21 Μαΐου στη 1 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας (Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου) αρχικά ένα εργαστήριο που θα αφορά τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο ίδιος τα μουσικά υλικά του, μία μεθοδολογία σε ότι αφορά τον αυτοσχεδιασμό ή ακόμη και την προετοιμασία μιας μελέτης για live, αλλά, φυσικά, και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο από τον ίδιο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 9 μ.μ και πάλι στην Παλαιά Ηλεκτρική θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον τίτλο Jazz Piano trio (Γιώργος Κοντραφούρης – Πιάνο, Αλέξης Δελής – Μπάσο και Παναγιώτης Κωστόπουλος – ντραμς).

Στο ξεκίνημα της συναυλίας θα συμμετάσχει ως support το «Εργαστήρι Τζαζ Αυτοσχεδιασμού» (Κωνσταντίνος Γράβος – τρομπέτα, Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου – βιμπράφωνο, Βασίλης Κουτσουβέλης – κιθάρα, Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-μπάσο, Στέλιος Στεργίου – τύμπανα).

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» (Τοπάλη με Δημητριάδος, τηλ. 24210-25363), 10:00- 14:00.

Η τιμή εισιτηρίου και για το εργαστήριο και για τη συναυλία είναι 12 ευρώ, ενώ μόνο για τη συναυλία 8 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου