ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θυμίζει επιθεώρηση

θυμίζει-επιθεώρηση-845658

Πρωτότυπη παράσταση πραγματοποιείται στο Bar 2 που βρίσκεται στα Παλιά

Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας παρέα με την Καλή Δάβρη και την Ιριδα Δασκαλοπούλου εμφανίζονται στο Bar 2, Κροκίου 2, που βρίσκεται στα Παλιά, σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου στις 22:30, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας που σκοπό έχει να σκορπίσει απλόχερα το γέλιο. Κάθε βράδυ και μία καινούργια παράσταση καθώς τα κείμενα προσαρμόζονται στην επικαιρότητα. Γέλιο, τραγούδι, χορός, μουσική και ίσως συγκίνηση είναι λίγα μόνο από τα όσα θα συναντήσει κανείς στην παράσταση: «Σαν επιθεώρηση… reunion».

Τρεις ταλαντούχοι και γεμάτοι φρεσκάδα ηθοποιοί και ένας εξαιρετικός νέος μουσικός ανεβαίνουν στη σκηνή αλλάζοντας πρόσωπα, χαρακτήρες και τύπους. Μαλλιά, μακιγιάζ και κοστούμια! Κάθε εμφάνιση και μια έκπληξη για το κοινό. Μία πόρνη, μια ρωσίδα καθαρίστρια, μια δασκάλα σεξολογίας, μια ηλικιωμένη κυρία, μια «ιδιαίτερη» χορεύτρια, η ίδια η Μαρινέλλα, η απόλυτη Lady και πολλοί ακόμη χαρακτήρες τραγουδούν ζωντανά, χορεύουν και παίζουν μπροστά στα δακρυσμένα από τα γέλια μάτια των θεατών…

Παίζουν: Καλή Δάβρη, Ιριδα Δασκαλοπούλου και Γιάννης Τσούκας, πλήκτρα Μάριος Καραμπότης, κείμενα: Αγγελος Ανδρεόπουλος, Βαγγέλης Δουκουτσέλης και Γιάννης Τσούκας.

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 23491.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου