ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δραστηριότητες του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας

δραστηριότητες-του-συλλόγου-ανατολι-840937

Δυναμικά ξεκινά η φετινή καλοκαιρινή περίοδος με έξι συμμετοχές σε πολιτιστικές εκδηλώσεις το προσεχές διάστημα για τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου.

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου 2016, το χορευτικό τμήμα ενηλίκων θα παρουσιάσει χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Βόρειας Θράκης στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παραλία του Βόλου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα που διοργανώνονται από το φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός».

Επίσης, την Δευτέρα 6 Ιουνίου, το ίδιο τμήμα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου για τη λήξη των φετινών μαθημάτων, ενώ την Δευτέρα 13 Ιουνίου θα συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας Βόλου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης των χορευτικών τμημάτων για τη φετινή περίοδο.

Σημαντική δραστηριότητα παρουσιάζει και το παιδικό χορευτικό τμήμα το οποίο συμμετείχε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στη 19η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώθηκε από το Χορευτικό Ομιλο Αλμυρού, αποδίδοντας χορευτικό πρόγραμμα με άψογο συντονισμό. Το Σάββατο 4 Ιουνίου το ίδιο χορευτικό τμήμα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα στη Φιλιππούπολη Λάρισας συμμετέχοντας στο 4ο Παιδικό Πανθεσσαλικό Ανατολικορωμυλιώτικο Αντάμωμα, ενώ την Κυριακή 12 Ιουνίου θα παρουσιάσει χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία στο Ριζόμυλο Μαγνησίας στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 2ου Πανθεσσαλικού Ανταμώματος Παιδικών Τμημάτων Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου