ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνές ιεροψαλτικό συνέδριο

διεθνές-ιεροψαλτικό-συνέδριο-839653

Διοργανώνεται από τον αντίστοιχο τομέα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου

Από τον Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου ανακοινώνεται ότι το δ΄ διεθνές ιεροψαλτικό και μουσικολογικό συνέδριο, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2020 και αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού, θα διοργανωθεί τελικά στο διάστημα 7 ώς 10 Φεβρουαρίου 2021, στο ξενοδοχείο Ξενία Πορταριάς (Βόλος, Πήλιο), εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ως εκ τούτου, η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για ανακοινώσεις ή αναρτήσεις παρατείνεται ώς την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ενώ η επιλογή των προτάσεων από την επιστημονική επιτροπή θα ολοκληρωθεί ώς την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα, που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpuAsbPUINy1Av_1TDiIWHTArWdCec0cjWnbq777HQ86bfcA/viewform.

Επειδή ο αριθμός των ώς τώρα υποβληθεισών προτάσεων είναι ήδη μεγάλος, σε περίπτωση υπέρβασης των χρονικών δυνατοτήτων του συνεδρίου, η οργανωτική επιτροπή επιφυλάσσεται είτε να τηρήσει σειρά προτεραιότητας, είτε να παρατείνει τις ημέρες εργασιών του.

Ολες οι λοιπές λεπτομέρειες ισχύουν όπως ακριβώς είχαν ανακοινωθεί αρχικά στην ιστοσελίδα https://tomeaspsaltikis.gr/el/δ-διεθνὲς-μουσικολογικὸ-καὶ-ἱεροψα/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου