ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τμήμα Ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

τμήμα-ζωγραφικής-στο-πολιτιστικό-κέν-837684

Για ακόμη μία χρονιά συνεχίζεται η λειτουργία του Τμήματος Ζωγραφικής, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου που λειτουργεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, υπό την ευθύνη της Ελένης Νικηφόρου.

Πρόκειται για ένα Τμήμα το οποίο στην πορεία της πολύχρονης λειτουργίας του έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του για την ποιότητα των παρεχομένων γνώσεων και τη δημιουργική του παρουσία.

Μάλιστα, το Τμήμα Ζωγραφικής, σημείωσε ακόμη μία επιτυχία, η οποία έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που σημείωσαν οι σπουδαστές του τμήματος στα εικοσιπέντε χρόνια λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα ο μαθητής της σχολής Ζωγραφικής, Θάνος Γιώργος, πέτυχε να εισαχθεί στην Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης μετά από επίπονη και συντονισμένη προσπάθεια.

Για την επιτυχία του αυτή τον συγχαίρουν ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Γιώργος Βλιώρας, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Χρύσα Δραντάκη και η Υπεύθυνη του Τμήματος Ζωγραφικής, Ελένη Νικηφόρου, με ευχές για καλή σταδιοδρομία.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Τμήμα Ζωγραφικής μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Τμήματος κ. Ελένη Νικηφόρου στο τηλέφωνο 24210-91150.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου