ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε ο Χορευτικός Σύλλογος Ν. Ιωνίας στην Βουδαπέστη

εντυπωσίασε-ο-χορευτικός-σύλλογος-ν-ι-827674

H πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Χορευτικό Σύλλογο Ν. Ιωνίας και ο ενθουσιασμός των μελών του φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς!

Μετά από σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στην Ελλάδα, η χορευτική ομάδα του Συλλόγου συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Βουδαπέστη-Ουγγαρία και παρουσίασε χορούς από τη Νάξο με τις ανάλογες φορεσιές, πραγματοποιώντας τη δεύτερη εμφάνιση της στο εξωτερικό μετά το Βελιγράδι πέρυσι.

Με την ελληνική σημαία στο χέρι και στην καρδιά εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε ένα πανηγύρι χαράς και παραδοσιακού χορού πραγματοποιώντας μια καθ’ όλα άρτια εμφάνιση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους με ανθρώπους που τους ενώνει η ίδια αγάπη για την παράδοση του τόπου τους και που έχουν τον ίδιο προορισμό, να την εκτιμούν και να την προβάλλουν με κάθε τρόπο.

Ο Χορευτικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας Βόλου δηλώνει έμπρακτα άλλωστε την πίστη του στο θεσμό τέτοιων συναντήσεων με τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στις 29 και 30 Μαρτίου στην πόλη του Βόλου που θα γεμίσει ήχους και χρώματα με χορευτικά συγκροτήματα από περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού!

Η χοροδιδασκάλα και ψυχή του Συλλόγου Κατερίνα Κατσάνου και ο άοκνος πρόεδρος Κωνσταντίνος Βαλκαμελής προσκαλούν όλους τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή και ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη για την άψογη συνεργασία και την ομαδική δουλειά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου