ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχαιρεσίες στους Σοφαδίτες της Μαγνησίας

αρχαιρεσίες-στους-σοφαδίτες-της-μαγν-826309

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Μαγνησίας

Παρά τις αντίξοες λόγω της πανδημίας συνθήκες και λίγο πριν η περιοχή Μαγνησίας ενταχθεί στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου στην έδρα του συλλόγου, στην Αλλη Μεριά.

Η Βάια Κουρομπλή ως πρόεδρος και η Ιουλία Τσιμπίδα ως γραμματέας της συνέλευσης έκαναν την απολογιστική διαδικασία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Αρχικά η πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ., Ελένη Παπαλοπούλου -Τσέργα, καλωσόρισε τα μέλη του Συλλόγου και, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχίσει ο Σύλλογος δυναμικά το έργο του, ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για τη διετή συνεργασία.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η αντιπρόεδρος Δήμητρα Ρουσιώτη, που έκανε απολογισμό της διετούς δράσης του Συλλόγου στο διάστημα 2018 – 2020 και ο ταμίας Χρήστος Βαϊόπουλος έκανε τον οικονομικό απολογισμό, ενώ η όλη διαδικασία συμπληρώθηκε από την έκθεση οικονομικού ελέγχου, που διάβασε εκ μέρους της εξελεγκτικής επιτροπής ο Νίκος Βλόντζος.

Αφού ψηφίστηκαν ομόφωνα από τη γενική συνέλευση, ο οικονομικός απολογισμός και τα πεπραγμένα, εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή, η οποία, αποτελούμενη από τον Απόστολο Τσέργα ως πρόεδρο, τη Μαρία Παπαευθυμίου ως γραμματέα και τη Δήμητρα Ρουσιώτη ως μέλος, διενήργησε την εκλογική διαδικασία και ανάδειξε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα 2020 – 2022.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη διετία 2020 – 2022 έχει την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Ελένη Παπαλοπούλου –Τσέργα, αντιπρόεδρος Γιώργος Βλόντζος, γραμματέας Απόστολος Τσιώτας, ταμίας Αναστασία Κουτσοπούλου, κοσμήτορας Ελισάβετ Κατοίκου, έφορος Χρήστος Βαϊόπουλος, μέλος Μαρία Πόπωτα.

Αναπληρωματικά μέλη οι Βασίλης Ταμπαθάνης και Γιάννης Ντελής.

Εξελεγκτική Επιτροπή οι Νίκος Τσιμπίδας, Νικόλαος Βλόντζος, Ιπποκράτης Τσέργας.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τους συμπατριώτες τους για την προσέλευση στη συνέλευση και τη συμβολή τους στην ανάδειξη νέας αρχής. Καλούν, επίσης, όσους κατάγονται από την περιοχή του Δήμου Σοφάδων (όχι μόνο την πόλη των Σοφάδων, αλλά και τα γύρω χωριά) να γίνουν μέλη του Συλλόγου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421048988 και 6945173417 (προέδρου), email: Συλλόγου [email protected] και προέδρου [email protected].

Το γραφείο του Συλλόγου βρίσκεται στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 1, Αλλη Μεριά Βόλου και είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη, 6.00 – 8.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου