ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο ρεκόρ στο χορό απ’ τη Βολιώτισσα Κατερίνα Κρατήρα

απίστευτο-ρεκόρ-στο-χορό-απ-τη-βολιώ-818734

Η Κατερίνα Κρατήρα, αθλήτρια της Σχολής Χορού ‘’Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy’’, πέραν των πάρα πολλών διακρίσεων που έχει σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, σημείωσε μία ακόμη επιτυχία – ρεκόρ, που όμοιά της δεν έχει επαναληφθεί.

Μέχρι τον Μάρτη του 2016, αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ελλάδος, εκπροσωπώντας την χώρα μας στους διεθνείς αγώνες. Την 30η Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο αγώνας του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2016, όπου και στέφθηκε Πρωταθλήτρια 2016.

Τον Απρίλιο, αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ και ξεκίνησε την προετοιμασία και τους αγώνες με τον εξαιρετικό χορευτή της Βουλγαρίας Nikolay Kolev. Παράλληλα, της έγινε η ιδιαίτερα τιμητική πρόταση από την Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού της Βουλγαρίας, να μεταγραφεί εκεί και να εκπροσωπεί την χώρα στους Διεθνείς Αγώνες. Φυσικά η πρόταση έγινε αποδεκτή, λαμβανομένου υπόψη ότι στην συγκεκριμένη χώρα, ο Αθλητικός Χορός είναι εδώ και πολλές δεκαετίες, ιδιαίτερα ανεπτυγμένος και δημιουργούνται εξαιρετικές προοπτικές.

Έτσι λοιπόν, συμμετείχε με τον Nikolay, στον 3ημερο Αγώνα του Πρωταθλήματος Βουλγαρίας, που διεξήχθη στην Albena, 7, 8 και 9 Ιουλίου, με συμμετοχές εκατοντάδων ζευγαριών πολύ υψηλού επιπέδου και με εξαιρετικές εμφανίσεις, κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Youth Latin και τον Τίτλο της Πρωταθλήτριας Βουλγαρίας 2016.

Έτσι λοιπόν, η Αθλήτρια της ‘Love 2 Dance’’, πραγματοποίησε το μοναδικό ρεκόρ, μέσα σε 6 μήνες να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2016 και Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας 2016.

Το κορυφαίο λοιπόν Αθλητικό ζευγάρι Nikolay Kolev – Κατερίνα Κρατήρα, που παράλληλα είναι και δάσκαλοι και προπονητές της Σχολής Χορού ‘’Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy’’, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο Αγώνα του κόσμου, το German Open Championships 2016, που διεξάγετε την εβδομάδα 8 – 15 Αυγούστου στην Στουτγάρδη.

Έτσι λοιπόν, για άλλη μια χρονιά, ο Βόλος , η Κατερίνα και η Love 2 Dance, θα βρίσκονται στον κορυφαίο Παγκοσμίως Αγώνα του Αθλητικού Χορού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου