ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα απόψε στον Σταύρο Ξαρχάκο

αφιέρωμα-απόψε-στον-σταύρο-ξαρχάκο-817610

Συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης με τίτλο «Σταύρος Ξαρχάκος – Μπάντα Πολεμικού Ναυτικού – Η Μεγάλη Συνάντηση» και αφιέρωμα στην μαγεία της μουσικής του Σταύρου Ξαρχάκου, πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21.30 στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Παρουσιαστής είναι ο Αλέξης Κωστάλας και εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού διευθύνει ο Κερκυραίος μαέστρος Γεώργιος Τσιλιμπάρης – πλωτάρχης ΠΝ.

Το μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός διοργανώνει ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και το Δίκτυο Ελασσονιτών «Περραιβία», με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, θέλοντας να βοηθήσουν ουσιαστικά το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» να πραγματοποιήσει άμεσα έναν μεγαλόπνοο στόχο του εδώ και 10 χρόνια, που είναι να προμηθευτεί ένα μικρό λεωφορείο με αναβατόριο για να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρίες, που δεν διαθέτουν δικό τους ειδικά διαμορφωμένο όχημα.

Για τον ιερό αυτό σκοπό θα αφιερώσει τη μεγάλη συναυλία, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ (κουπόνι ενίσχυσης), προκειμένου να λήξει οριστικά αυτό το χρόνιο πρόβλημα του «Ιππόκαμπου» και η αγορά του βαν να γίνει -το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα- πραγματικότητα.

Για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου λείπουν τα τέλη ταξινόμησης του μικρού λεωφορείου, ύψους μερικών χιλιάδων ευρώ, και το κενό αυτό πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Σολίστ: Σύλβια Τσιμπανάκου, Θεόδωρος Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης. Εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου). Χορογραφίες Βάσω Τηλιοπούλου (Chorus Line).

Γίνεται έκκληση των διοργανωτών προς όσους θέλουν και μπορούν, να καταθέσουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό, απευθείας στον Λογαριασμό του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ που έχει ανοίξει ειδικά για την αγορά του μικρού λεωφορείου: Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR 15 01-72 61-00 00-56 100-9 0185- 480, βοηθώντας το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων να επιτελέσει το σημαντικότατο κοινωνικό του έργο.

Προπώληση εισιτηρίων – κουπονιών ενίσχυσης του «Ιππόκαμπου», με συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ, στα καταστήματα: Καφέ «4 Εποχές» – Σπ. Σπυρίδη 77- Βόλος, τηλέφωνο 24210-22266, Μουσικός Οίκος ΚΕΧΑΪΔΗ – 28ης Οκτωβρίου 118Α, τηλέφωνο 24210-37891, «Ηλιόπουλος Κόσμημα» – Δημητριάδος 174, Βόλος, τηλέφωνο 694 422 6627, «Ιππόκαμπος» τηλέφωνο 24210-44828 και Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, τηλέφωνο 6974-881944.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου