ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού»

παραμύθια-με-μυρωδιά-χαρτιού-811901

Διαδικτυακό εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες με τίτλο «Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού», με την αφηγήτρια και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα, διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Το εργαστήρι, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις, απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμαστούν στην τέχνη της αφήγησης. Με αφορμή κείμενα από την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία και μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σε απλές τεχνικές αφήγησης ώστε να μπορούν να διηγούνται αγαπημένες τους ιστορίες.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες του εργαστηρίου είναι: 2/12 και 9/12, ώρες 11:00-13:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι. Τα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες είναι 210 3739651-2 και η ηλεκτρονική διεύθυνση www.piop.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου