ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάγεψε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βόλο

μάγεψε-η-αλκηστις-πρωτοψάλτη-στο-βόλο-805917

Περισσότεροι από 1.600 φιλόμουσοι κατέκλυσαν προχθές το βράδυ το θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου, δίνοντας συγκινητικό «παρών» στη συναυλία αγάπης για το Γηροκομείο, με πρέσβειρα πολιτισμού και αλληλεγγύης την Αλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις θερμές ευχαριστίες του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου, Πάνου Παύλου, ο οποίος υπογράμμισε την ευαισθησία και τη συγκινητική ανταπόκριση της κορυφαίας ερμηνεύτριας στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Στη συνέχεια, η δωρική φωνή της κορυφαίας ερμηνεύτριας γέμισε το χώρο του θεάτρου, ανοίγοντας παράθυρο ελπίδας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο λυρισμό και χρώμα αισιοδοξίας.

Γέμισε το θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι που γέμισε χαρά τα πρόσωπα δεκάδων ηλικιωμένων και πολλών ακόμη φίλων της μουσικής, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη εξέφρασε τη συγκίνησή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ενώ τόνισε ότι : «Εχω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας, είναι οι άνθρωποι οι δικοί μας, είναι οι μανάδες μας, οι πατεράδες μας, οι παππούδες, οι γιαγιάδες μας και όλοι αυτοί οι μεγάλοι άνθρωποι που πιθανώς ίσως κάποια στιγμή να μην είναι και μαζί μας, μας στήριξαν στα παιδικά μας χρόνια, μας έδωσαν ένα χέρι, ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα παραμύθι».

Αναφερόμενη στο Γηροκομείο, η ίδια προσέθεσε ότι: «νιώθω συγκινημένη που θα βάλω κι εγώ με τη μουσική μου και με το δικό μου τρόπο ένα μικρό λιθαράκι στην πορεία της ιστορίας του Γηροκομείου Βόλου, το οποίο διαθέτει έναν πρόεδρο καταπληκτικό που αναλαμβάνει πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες». Κλείνοντας, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη μετέφερε το μήνυμα της: «ειρήνη, αγάπη, ευαισθησία, συμπόνια προς το διπλανό μας», με την παράλληλη προτροπή: «μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου