ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κωμωδία της χρονιάς στο διαδίκτυο

κωμωδία-της-χρονιάς-στο-διαδίκτυο-805732

Η παράσταση «Οποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» θα προβληθεί ψηφιακά μέσω του www.viva.gr

Η κωμωδία της χρονιάς, η παράσταση «Οποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», που παρουσιάστηκε στο θέατρο Ηβη με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, θα προβληθεί διαδικτυακά για δύο μαγνητοσκοπημένες προβολές στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, από τις 19:30 έως 23:59, μέσω της πλατφόρμας www.VIVA.gr.

Μετά τα απανωτά sold out της περσινής χρονιάς και τη μεγάλη αγάπη του κοινού, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε το πρώτο του θεατρικό έργο και φέτος, μαζί με έναν θίασο που έκλεψε τις εντυπώσεις, δίπλα στην πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο» υπογραμμίζουν οι συντελεστές της παράστασης.

Με τη σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Ελληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Σε μαγνητοσκόπηση υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού του θεατή.

Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης, τα σκηνικά η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Κική Γραμματικοπούλου, τους φωτισμούς ο Χρήστος Τζιόγκας, με βοηθό σκηνοθέτη την Μαρία Οικονομίδη.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου 12,99 ευρώ. Οι θεατές μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους διαδικτυακά στο viva.gr ή τηλεφωνικά στο 11876.

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, οι θεατές θα λάβουν στο email τους link με τη σελίδα της παραγγελίας τους, από όπου θα μπορούν να κατεβάσουν το εισιτήριο. Ανοίγοντας το εισιτήριό τους, παίρνουν τον μοναδικό κωδικό του barcode. Πρόκειται για δεκαψήφιο αριθμό στην πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου, κάτω από το γραμμωτό κωδικό barcode.

Στη συνέχεια εισάγουν τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας και ώρας που έχουν επιλέξει:

Τo Σάββατο, 19/12/2020: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351587.

Την Κυριακή, 20/12/2020: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351588.

Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και τις 23:59. Από τις 00:00, το login στην σελίδα προβολής θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο.

Για να παρακολουθήσουν την παράσταση στην πλατφόρμα του VIVA.gr, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μπουν στη σελίδα προβολής 15’ πριν την έναρξη της παράστασης, για να πραγματοποιήσουν τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις έγκαιρα και με ασφάλεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου