ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάρτι με λάτιν ηχοχρώματα

πάρτι-με-λάτιν-ηχοχρώματα-803015

Συνεχίζεται με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών το χορευτικό φεστιβάλ «9TH Greek Salsa Boοtcamp» στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5 αστέρων, στην Αγριά Βόλου, και θα διαρκέσει έως αύριο Κυριακή 8 Ιουλίου. Μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κλπ.), βραδινά parties, pool parties και πολλές άλλες εκπλήξεις βιώνουν οι χίλιοι και πλέον συμμετέχοντες τους κορυφαίους καλλιτέχνες, Djs και χορευτές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου η μουσική μπαίνει στο τέρμα σε όλους τους χώρους του Valis Resort & Spa και οι συμμετέχοντες καλούνται να αποφασίσουν σε ποια από τις πέντε αίθουσες χορού θα παρακολουθήσουν το workshop της επιλογής τους.

Σήμερα Σάββατο 7 Ιουλίου στις 21.00 το φεστιβάλ φτάνει στο απόγειό του με φαντασμαγορικές στολές, δροσιστικά cocktails και διάθεση στο maximum.

Αύριο Κυριακή 8 Ιουλίου το φεστιβάλ μεταφέρεται σε ένα ολοήμερο pool party στην πισίνα. Τα social media πλημμυρίζουν από φωτογραφίες διασκέδασης και ασυγκράτητου στιλ από ηλιοκαμένα κορμιά που είναι έτοιμα να χορέψουν στους ρυθμούς της 7μελούς Latin μπάντας Loca Latina, ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής με το τελευταίο party που θα πραγματοποιηθεί στο Pool Bar του ξενοδοχείου.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές – καθώς παρατείνουν τη διαμονή τους προκειμένου να επισκεφθούν και άλλες περιοχές του Πηλίου – δημιουργώντας γνωριμίες με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ επισκέπτονται τον Βόλο πάνω από 800 συμμετέχοντες για αυτό το σκοπό και γεμίζουν με τη διαμονή τους πολλά ξενοδοχεία τόσο στον Βόλο όσο και στην Αγριά.

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει το φεστιβάλ χορού από το ξεκίνημά του ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου