ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι απόφοιτες Θηλέων και Ελληνογαλλικού παρουσιάζουν τη συγγραφέα Μαρίνα Αλεξάνδρου

οι-απόφοιτες-θηλέων-και-ελληνογαλλικ-79429

Τη συγγραφέα Μαρίνα Αλεξάνδρου και το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο «Το λουλούδι της λίμνης» από τις εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν στο Βόλο με την ευκαιρία της Ημέρας για τα Δικαιώματα της Γυναίκας ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Θηλέων Βόλου και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στις 6.30 το απόγευμα στη Σοκαλατερία Elli’s (Γκλαβάνη 29).

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα ενώ η Μαρίνα Αλεξάνδρου θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες της και θα υπογράψει τα βιβλία της.

Το βιβλίο «Το λουλούδι της λίμνης» που φέρει την υπογραφή της Μαρίνας και του Γιάννη Αλεξάνδρου είναι ένα ακόμη βιβλίο που προκύπτει από το γνωστό συγγραφικό ζευγάρι που έχει προσφέρει πλέον των δέκα βιβλίων που έχουν γίνει best seller.

Με έντονη πλοκή και δράση το «Λουλούδι της Λίμνης» αφορά στην ιστορία τριών νεαρών γυναικών που δραπετεύουν από το χαρέμι του Αλή Πασά στα Γιάννενα κατακτώντας με την ομορφιά και το θησαυρό που βρέθηκε στα χέρια τους κοινωνική και προσωπική καταξίωση. Οι τρεις γυναίκας, μια χριστιανή, μία μουσουλμάνα και μία εβραία, δίνουν συνέχεια στην Ιστορία μέσα από μία απόγονό που βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύπλοκα ένοχα μυστικά καθώς άγνωστα συμφέροντα δεν αποκλείουν και ένα δεύτερο φόνο μετά τη δολοφονία ενός καθηγητή Ιστορία.

Μαρτυρία για τη ζωή και τη δράση την εποχή του Αλή Πασά στα Γιάννενα αλλά και την Ευρώπη αλλά και του σήμερα αποτελεί το συγκεκριμένο βιβλίο. Από τα κοσμοπολίτικα σαλόνια της Βιέννης και του Παρισιού στα Γιάννενα και τη Ζυρίχη ένα γαϊτανάκι εξελίξεων και συμπτώσεων συνθέτουν ένα μοναδικό μυθιστόρημα όπου ο έρωτας αποτελεί τον καμβά και οι άνθρωποι τα σχέδια και χρώματά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου