ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

11ος Διαγωνισμός ποίησης Βόλου

11ος-διαγωνισμός-ποίησης-βόλου-787778

Το Ωδείο Φουντούλη διοργανώνει τον 11ο Διαγωνισμό Ποίησης Βόλου, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι κάθε εθνικότητας, ενήλικες, μαθητές, ακόμη και παιδιά.

Ο διαγωνισμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες ποίησης και στιχουργικής και δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν, κερδίζοντας βραβεία αξίας 3.000 ευρώ και άνω.

Τα ποιήματα (ποίηση ή στίχος) που θα συγκεντρώσουν πάνω από 95 βαθμούς θα μελοποιηθούν από το συνθέτη Γιώργο Φουντούλη, θα ηχογραφηθούν και θα προβάλλονται μέσω youtube.

Η διαδικασία παραγωγής κάθε τραγουδιού έχει ελάχιστο κόστος 3.000 ευρώ και περιλαμβάνει: Σύνθεση τραγουδιού, πρόβες, ηχογράφηση, παραγωγή Video, καταχώρηση στο You Tube, διαρκή προβολή στα κοινωνικά δίκτυα και διαρκή προώθηση (συναυλίες, δισκογραφία, κα) με την υπογραφή του καταξιωμένου συνθέτη Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος μελοποίησε με επιτυχία περισσότερους από 80 Ελληνες ποιητές και κατέχει πλέον το ρεκόρ στη μελοποίηση ποιητών.

Τα προηγούμενα χρόνια στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύθηκαν αξιόλογοι ποιητές και στιχουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6909127982, καθημερινά 6.30 – 8.30 μ.μ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της International Art Academy.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου