ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός για μικρούς και μεγάλους

πολιτισμός-για-μικρούς-και-μεγάλους-78362

Το εργαστήρι «Τέχνης Δρώμενα: Αργώ» με ταλαντούχους επιμορφωτές πραγματοποιεί εγγραφές από τις 29 Σεπτεμβρίου στα ακόλουθα σεμινάρια Γλωσσών: Αγγλικά, Γαλλικά, (για τα παιδιά θα λειτουργεί ειδικό τμήμα για γαλλικό παραμύθι από Γαλλίδα αφηγήτρια μια φορά το μήνα), Ιταλικά, Ρωσικά.

Στο εργαστήρι λειτουργούν επίσης τμήματα: Ζωγραφικής (ελεύθερο, γραμμικό Σχέδιο, καθώς και προετοιμασία για σχολές Καλών Τεχνών), Βιτρώ, Χειροποίητο κόσμημα, Ψηφιδωτό, Αγιογραφία, Ντεκουπάζ, Πλέξιμο (Βελόνες, βελονάκι).

Ενα παραμυθένιο εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά στην έκφραση μέσα σε μια πολύ υποστηρικτική ατμόσφαιρα. Το μάθημα θα διαρκέσει από το Οκτώβριο μέχρι και τον Ιούνιο και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 12 ετών καθώς και παιδιά ηλικίας 13-15 ετών.

Επίσης λειτουργεί εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες. (Λογοτεχνική γραφή, σενάριο, στήσιμο χαρακτήρων, μυθολογία, Όμηρος, Λογοτεχνικά είδη και τεχνικές), ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου, καθώς και τμήμα κοπτικής ραπτικής αρχαρίων και προχωρημένων Στο Level I που απευθύνεται σε αρχάριους, διδάσκονται οι βασικές τεχνικές ραφής, αντιγραφή πατρόν και δημιουργία ενδύματος σε προσωπικά μέτρα.

Επίσης ξεκινά φθινοπωρινό σεμινάριο: Life coaching αυτογνωσία, στοχοθέτηση, επίτευξη, περιορισμένος αριθμός ατόμων έως 10, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Με την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι, αποκτούν κάρτα μέλους: «Τέχνης Δρώμενα Αργώ», η οποία θα είναι εκπτωτική και προσφέρει στους κατόχους της ειδικές εκπτώσεις, προσφορές, παροχές και προνόμια (μειωμένες τιμές έως και 50%) σε πλήθος επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.

Τμήματα από: 15 ευρώ. Τμήματα ενηλίκων, παιδικά.

Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα: 6979355425, 2421106680, 2421043320 και στα γραφεία του εργαστηρίου Γαλλίας 80α Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 17.00-20.00 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου