ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χειροποίητα κεντήματα και φορεσιές

χειροποίητα-κεντήματα-και-φορεσιές-769309

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση δημιουργιών της Ευαγγελίας Βρεττά -Μητσικώστα στο Παρκ

Εγκαινιάζεται σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, 09.00-22.00, στο ξενοδοχείο Παρκ, η έκθεση χειροποίητων κεντημάτων και παραδοσιακών φορεσιών της Ευαγγελίας Βρεττά – Μητσικώστα.

Γιορτάζοντας τα 36 χρόνια παρουσίας στο χειροποίητο κέντημα, η οικογένεια Βρεττά, προσκαλεί τους φίλους της παράδοσης και της τέχνης στο μεγάλο μπαζάρ προσφορών των γνωστών διαχρονικών χειροποίητων κεντημάτων και παραδοσιακών φορεσιών, που θα διαρκέσει έως την 1η Δεκεμβρίου.

Η Ευαγγελία Βρεττά – Μητσικώστα, συνεχίζει την επιχείρηση της μητέρας της, Σουλτάνας Βρεττά, που δραστηριοποιήθηκε στο χειροποίητο κέντημα από το 1978.

«Μέσα στο αντικείμενό μας είναι και η συντήρηση παλιών κεντημάτων. Τον τελευταίο χρόνο ξεκινήσαμε με πολύ αγάπη και την κατασκευή παραδοσιακών φορεσιών» εξηγεί η κ. Βρεττά.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται η έκθεση των χειροποίητων κεντημάτων και φέτος «το χαρακτηρίζουμε BAZAAR επειδή θα έχουμε πολύ μεγάλες προσφορές σε όλα μας τα είδη» επισημαίνει η ίδια. Οι τιμές προσφορών, ξεκινούν, σημειωτέον, από 10 ευρώ.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, αύριο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, Σάββατο 29 Νοεμβρίου, Κυριακή 30 Νοεμβρίου και Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, 09.00-22.00.

(φωτο: αρχείου)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου