ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ένα βότσαλο στη λίμνη»

ένα-βότσαλο-στη-λίμνη-766602

Το κλασσικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ένα βότσαλο στη λίμνη» θα παρουσιάσουν οι «Σκηνοβάτες» την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 9.30 μμ στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς. Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις που προηγήθηκαν και την αθρόα προσέλευση του κόσμου, η αξιόλογη θεατρική ομάδα από το Βόλο, συνεχίζει την καλλιτεχνική της προσφορά, με το ίδιο πάντα μεράκι.

Η προσφορά για το συνάνθρωπο περίσσεψε και το φουαγιέ της Π. Ηλεκτρικής κατακλύσθηκε από τρόφιμα, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου, στην διάρκεια των παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, γεγονός που μαρτυρά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού. Για δυο ώρες η ζωντάνια, το κέφι, το γέλιο, το τραγούδι, ο χορός και γενικά η θετική ενέργεια πλημμύρισαν τη σκηνή και την ασφυκτικά γεμάτη πλατεία. Η θερμή ανταπόκριση του φιλοθεάμονος κοινού, ήταν η αφορμή για την συνέχιση των παραστάσεων και εκτός του κέντρου.

Πρωταγωνιστής της παράστασης ο Απόστολος Πλακόπουλος, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία. Παίζουν επίσης Εβίτα Αλεξάνδρου, Ειρήνη Σκουλή, Ηρώ Μόσχου, Σόφη Ηλιάδη, Γιώργος Αποστολίδης, Νικόλας Πλακόπουλος, Ελένη Καββαδία, Νίκος Παλιούρας. Έκτακτη συμμετοχή Δημήτρης Καρατζόγλου. Ζωντανή ορχήστρα από τους Νίκο Παπαργύρη (πλήκτρα), Στάθη Καραδημητρίου (ακορντεόν) και Κώστα Μιχόπουλο (μπουζούκι). Τραγουδούν ο Νίκος Παπαργύρης, η Σόφη Ηλιάδη, η Ελένη Καββαδία και ο Νικόλας Πλακόπουλος. Έπιπλα – σκηνικά αντικείμενα Disconto. H είσοδος είναι και πάλι ελεύθερη για το κοινό, ενώ «όσοι από τους φίλους έχουν την ευγενή προαίρεση, μπορούν να φέρουν και πάλι τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου» υπογραμμίζουν τα μέλη της αξιόλογης θεατρικής συντροφιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου