ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η ματιά των άλλων» στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο

η-ματιά-των-άλλων-στο-κέντρο-τέχνης-τ-76308

Μέχρι τις 29 Απριλίου θα λειτουργεί η μεγάλη έκθεση «Η ματιά των άλλων» στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της επετειακής χρονιάς «200 χρόνια. 1821-2021».

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, περιλαμβάνει έργα από τις συλλογές του Μουσείου Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα του Δήμου Βόλου, εμπλουτισμένη με σπάνια έργα από τη Δημοτική Συλλογή, που για πρώτη φορά εκτίθενται στο ευρύ κοινό.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 12:00 – 13:30 και 18:00-20:30, εκτός Σαββατοκύριακου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421031701, fb Τέχνες στον Βόλο και fb Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο.

Παράλληλα στον πρώτο όροφο του Κέντρου Τέχνης συνεχίζεται η έκθεση με θέμα «Με το βλέμμα στη γυναίκα», με έργα από το Μουσείο Α. Κ. Δάμτσα και σχέδια από τη δωρεά της σχεδιάστριας μόδας Χριστίνας Σταμπολιάν. Συνδιοργάνωση Δήμος Βόλου και Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.).

Στον εκθεσιακό χώρο τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες του ΕΟΔΥ. Επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από το Κέντρο Τέχνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου