ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Salsa Y Sueno πάνε Λονδίνο

οι-salsa-y-sueno-πάνε-λονδίνο-753921

Συμμετοχή καλλιτεχνών από το Βόλο σε μεγάλη διοργάνωση της Αγγλίας

Σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι της Ευρώπης, στη διεθνή σκηνή της salsa, το S.O.S (Salsa on Sundays), το οποίο γίνεται κάθε Κυριακή στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, είναι καλεσμένη η ομάδα των Salsa Y Sueno.

Αύριο Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Λονδίνο το μεγάλο πάρτι θα πλαισιώσει με τις μουσικές του επιλογές ο Dj Estelio «El Social» (Στέλιος Μουτζούρης), ένας από τους πιο γνωστούς Djs στην Ελλάδα, στη salsa σκηνή, με πολλές διεθνείς συμμετοχές σε φεστιβάλ και μεγάλα events ανά τον κόσμο.

Επίσης το ζευγάρι Αντώνης και Χαρά (Αντώνης Τζίμας και Χαρούλα Ραμπαούνη), τρίτοι παγκόσμιοι πρωταθλητές στην kizomba, θα πραγματοποιήσουν τη νέα τους χορογραφία, η οποία και θα περιλαμβάνεται στα shows της βραδιάς.

Η χορευτική ομάδα των Salsa Y Sueno μαζί με όλα τα μέλη της θα πραγματοποιήσουν τη νέα χρονιά στις 3 – 5 Ιουλίου το έκτο κατά σειρά Greek Salsa Bootcamp, φεστιβάλ χορού που έχει γίνει θεσμός πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα του Βόλου και τοποθετεί την πόλη μας στον παγκόσμιο χορευτικό χάρτη να συναγωνίζεται με άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου