ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περιφέρεια Αττικής: Αναστέλλονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έως 31 Αυγούστου

περιφέρεια-αττικής-αναστέλλονται-όλ-749989

Με απόφαση του Γιώργου Πατούλη αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους δήμους.

Η ακύρωση αφορά στις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από αύριο, Παρασκευή 14 Αυγούστου, έως και τις 31 Αυγούστου για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Πατούλης: Προτεραιότητα είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας

«Στηρίζουμε και επενδύουμε στο σπουδαίο πολιτιστικό κεφάλαιο της Αττικής μας, ωστόσο την παρούσα περίοδο, που δυστυχώς έχουμε νέα έξαρση κρουσμάτων Covid-19, ύψιστη προτεραιότητα είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η καλύτερη θωράκιση των πολιτών».

Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικής συνεννόησής του με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, με αφορμή τη νέα έξαρση κρουσμάτων Covid-19 και για λόγους καλύτερης προάσπισης της δημόσιας υγείας, αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους δήμους, από αύριο, Παρασκευή 14 Αυγούστου, έως και τις 31 Αυγούστου.

Σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα, τους δήμους για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία, τους πολιτιστικούς φορείς αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου