ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ερωτας με την ταχύτητα της Ανδρομέδας»

ερωτας-με-την-ταχύτητα-της-ανδρομέδα-742684

Η συγγραφέας του βιβλίου Γεωργία Κορομηνά θα επισκεφτεί τον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη»

Στον Βόλο θα βρίσκεται μεθαύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου από τις 7 το απόγευμα ώς τις 9 το βράδυ στη στοά του εξωτερικού χώρου του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη» (Γ. Δήμου 39Γ), τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η Γεωργία Κορομηνά, συγγραφέας του βιβλίου «Ερωτας με την ταχύτητα της Ανδρομέδας», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, προκειμένου να υπογράψει το νέο της βιβλίο.

Ολοι οι ήρωες είναι άτομα της διπλανής πόρτας, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς. «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες και τι φόβους και αγωνίες κουβαλάμε όλοι μας. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα μυστικά του. Ο ίδιος επιλέγει αν θα τα μοιραστεί ή όχι, καθώς και τον τρόπο επίλυσής τους. Θα μπορέσουν άραγε οι ήρωές μας να φτάσουν σε ένα αίσιο και συνάμα λυτρωτικό για αυτούς τέλος;» υπογραμμίζεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου. Η Γεωργία Κορομηνά γεννήθηκε το 1967 στη Γερμανία και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, τμήμα Εργοθεραπείας της Αθήνας. Εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία. Εργάστηκε στο ΓΝΑ Κοργαλένειο Μπενάκειο, στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΓΝΑΠ Αγία Σοφία, στο ΚΝΑΠ Καστέλλας, στο ΠΘΚ στο Γαλάτσι, στο τμήμα Φυσικής Ιατρικής στο ΓΝΒ Αχιλλοπούλειο.

Ούσα καλλιτεχνικό πνεύμα, ασχολήθηκε με την κεραμική, τη γλυπτική πηλού και το θέατρο σε ερασιτεχνική βάση, συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικές ομάδες τόσο στην Αθήνα όσο και στον Βόλο. Αγαπά πολύ τον χορό. Επίσης, κατέχει δίπλωμα ιστιοπλοΐας από 20 ετών και έχει ταξιδέψει με όλους τους καιρούς στο Αιγαίο πάνω από 10 χρόνια. Η συγγραφή την έχει κερδίσει από μικρή ηλικία. Από 10 ετών άρχισε να γράφει παραμύθια και μικρές αυτοτελείς ιστορίες, που έχουν μείνει όμως στο συρτάρι. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Ο έρωτας από τον Ωρίωνα στον Σκορπιό» εκδόθηκε το 2017 από τις εκδόσεις Δεσμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου