ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Πάστα Φλώρα» δεν πάει Δράκεια

η-πάστα-φλώρα-δεν-πάει-δράκεια-740476

Αλλαγή σχεδίων λόγω πανδημίας, ενώ προγραμματίζεται έκτακτη παράσταση προσεχώς

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «Πάστα Φλώρα αγάπη μου» από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου το περασμένο Σάββατο στο μικρό θεατράκι της Ξυνόβρυσης.

Δεκάδες άτομα γέμισαν το θεατράκι, τηρώντας όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου και γέλασαν με την καρδιά τους. Πολλά χειροκροτήματα ενδιάμεσα, αλλά και ένα παρατεταμένο στο τέλος, αποθέωσαν τους συντελεστές της παράστασης και οι θεατές έζησαν μια αξέχαστη βραδιά.

Η «Πάστα Φλώρα» ετοίμαζε τις βαλίτσες της για τη Δράκεια αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου, ωστόσο η παράσταση ακυρώνεται από φόβο για τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία και διασκευή του Σταμάτη Παγασαίου, ενώ τους ρόλους ερμήνευσαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Γλύκα Δούκα, Μιχάλης Φυγετάκης, Κατερίνα Ρεφενέ, Αννα Ποθάκη, Ζήσης Αδαμόπουλος, σε έκτακτη συμμετοχή ο Σταμάτης Παγασαίος.

Στο μεταξύ, είναι τόσο θερμή η ανταπόκριση των θεατών, ώστε προγραμματίζεται έκτακτη παράσταση στα διοικητικά όρια του Δήμου Βόλου, ώστε να απολαύσουν την κοσμαγάπητη κωμωδία όσοι δεν πρόλαβαν, με την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται προσεχώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου