ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλλιτεχνική συνάθροιση με θέμα την Επανάσταση

καλλιτεχνική-συνάθροιση-με-θέμα-την-ε-735598

Πανελλήνια καλλιτεχνική συνάθροιση με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών (1821 – 2021) από την έναρξη της Ελληνικής Παλιγγενεσίας αναλαμβάνει να διοργανώσει η Ενωση Χριστιανών Επιστημόνων Μαγνησίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας, ομογενείς του εξωτερικού και φιλέλληνες από 12 ετών. Δεκτά γίνονται λογοτεχνικά έργα (ποίημα, διήγημα, δοκίμιο), θεατρικά μονόπρακτα ή σκετς διάρκειας έως 10 λεπτών, έργα εικαστικά και ζωγραφικής, μουσική σύνθεση ή ερμηνεία τραγουδιού. Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της επιρροής της πίστης, της λογοτεχνίας, της εικαστικής παρέμβασης, της μουσικής και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού στη συνείδηση του σκλαβωμένου έθνους και στη συμβολή τους στην Επανάσταση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται από σήμερα έως τέλη Δεκεμβρίου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στοepistimoniki.enosi.e.x. [email protected] ή και ταχυδρομικά στη διεύθυνση Γαλλίας 129, Τ.Κ. 38222, υπόψη Στάθη Λιώτη.

Στο πλαίσιο των δράσεων θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και όλα τα έργα θα δημοσιευτούν στο site της Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων Μαγνησίας, θα συνοδεύονται από δίπλωμα συμμετοχής και θα παρουσιαστούν σε επιμερισμένες πανηγυρικές εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του 2021 ανάλογες με τη μορφή της τέχνης υπό την αιγίδα της Ενωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου