ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέντρο Φυσικής Ιστορίας στην Κάρλα

κέντρο-φυσικής-ιστορίας-στην-κάρλα-728345

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Φυσικής Ιστορίας στην Κάρλα. Στο Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας και Μαυροβουνίου, στα Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου, επιτρέπεται η είσοδος έως οκτώ ατόμων το μέγιστο, ταυτόχρονα. Για μεμονωμένα άτομα και ολιγομελείς ομάδες, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00 έως 14.00, ενώ για μεγαλύτερες ομάδες επισκεπτών μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του Φορέα Διαχείρισης, καθημερινά από 10.00 έως 14.00 στο τηλέφωνο 2428073856.

Επισημαίνεται ότι αν μία ομάδα επισκεπτών υπερβαίνει τα οκτώ άτομα, τότε θα διαχωρίζεται σε μικρότερες ομάδες μέχρι οκτώ ατόμων το μέγιστο. Επιπλέον θα υπάρχει και πάλι η δυνατότητα παρατήρησης ορνιθοπανίδας, από επιλεγμένη παραλίμνια θέση, με τη βοήθεια του εποπτικού εξοπλισμού (κιάλια, πεδιοσκόπια) και την καθοδήγηση του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης.

Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν την απόσταση των δύο μέτρων κατ’ ελάχιστο στους κλειστούς εκθεσιακούς χώρους και ενάμιση μέτρου σε ανοικτούς χώρους πεδίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου