ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση του Γ. Μωύσογλου

παρουσίαση-του-γ-μωύσογλου-721353

Τον συγγραφέα και εκδότη Γιώργο Μωύσογλου παρουσιάζουν οι «Πολίτες εν Γνώσει» σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Domotel Xenia Βόλου.

Οι «Πολίτες Εν Γνώσει», ο φορέας υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρουσιάζουν το συγγραφέα και εκδότη Γιώργο Μωύσογλου της Δυάς Εκδοτικής, καθώς και τα τέσσερα βιβλία του «Η Πεθερόπληκτη», «Όταν έδυσε ο ήλιος ανέτειλε η αγάπη», «Σιδερένια θέληση» και «Το ηλιοβασίλεμα μιας αγάπης».

Τέσσερα βιβλία, τέσσερις ιστορίες. Συγκλονιστικά παιχνίδια της μοίρας, ανεκπλήρωτοι έρωτες, διλήμματα, αποφάσεις ζωής, εικόνες και συναισθήματα πηγάζουν μέσα από το έργο του συγγραφέα.

Το συγγραφέα θα παρουσιάσουν και θα προλογίσουν τα βιβλία του, η καθηγήτρια ξένων γλωσσών Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά και η εκπαιδευτικός, υπεύθυνη των Εργαστηρίων Λογοτεχνίας των «Πολιτών Εν Γνώσει» Έλενα Νταβλαμάνου. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης.

Ο Γιώργος Μωύσογλου γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς καταγόμενους από την Μικρά Ασία. Σπούδασε οικονομικά και μάρκετινγκ στο BCA και στη συνέχεια στo Deree College στον τομέα Business Administration. Εργάσθηκε πολλά χρόνια στη διαφήμιση και κατόπιν στον ασφαλιστικό τομέα ως διευθυντικό στέλεχος. Συμμετείχε σε πολλά επιχειρησιακά συνέδρια και σεμινάρια πωλήσεων. Για πολλά χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος πωλήσεων εκδοτικών οίκων και το 2003 ίδρυσε τη ΔΥΑΣ Εκδοτική. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου