ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία στα Καλά Νερά

συναυλία-στα-καλά-νερά-720988

Συναυλία με τον Νίκο Παρθένη, τον Ζαφείρη Κουκουσέλη και την καλλιτεχνική τους ομάδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, στην παραλία Καλών Νερών (χώρος Φαρμακείου). Διοργάνωση: Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης.

Η παρέα των Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη, Εύης Κυρίτση, Δημήτρη Μπεφάνη, Θανάση Ματζίλη, Βιολέτας Ντάγκαλου, Ρισέλ Μέττα, Κωνσταντίνου Βαρδάκη, θα παρουσιάσει με το γνωστό της ύφος και ήθος, ελληνικά τραγούδια όλου του φάσματος, παλαιότερα και νεότερα. Θα ακουστούν επίσης και τραγούδια δικά τους από το τελευταίο τους CD «Μέσα σου να χαθώ», αλλά και από την καινούρια τους δουλειά, «Θα τραγουδώ» σε στίχους του Νίκου Παρθένη και μουσική του Ζαφείρη Κουκουσέλη.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν οι δυο συνεργάτες και φίλοι, που για πολλά χρόνια έχουν μια κοινή διαδρομή, γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες, στο χώρο του καλού τραγουδιού, επιμένοντας μοναχικά και αποκεντρωμένα στις αισθητικές τους αξίες στην πόλη που ζουν και εργάζονται, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε, ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης μαζί με την καλλιτεχνική τους ομάδα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Άλλης Ελλάδας, που επιμένει και αντιστέκεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου