ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάρτι δίπλα στο κύμα

πάρτι-δίπλα-στο-κύμα-719778

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση – πάρτι του συλλόγου φίλων μουσικής Βόλου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη με διπλό θέμα τη μουσική της δεκαετίας του 60 αλλά και τα 130 χρόνια της «Αύρας» στη παραλία του Αναύρου. Η δυναμική της εκδήλωσης είχε άλλωστε φανεί και από την ανταπόκριση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτό που τελικά έγινε στη παραλία του Αναύρου ήταν χωρίς προηγούμενο.

Συμπολίτες κάθε ηλικίας γέμισαν το χώρο, έτσι ώστε κάποια στιγμή επικράτησε το αδιαχώρητο ακόμα και στην αμμουδιά. Η ορχήστρα, δηλαδή οι γνωστοί «Red Wine Band» με ένα εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο με τραγούδια του 60 ξένα και ελληνικά, έπαιξε -που αλλού- στο παλιομοδίτικο πάλκο που είναι εδώ και πολλές δεκαετίες στημένο στην «Αύρα» και το έχουν τιμήσει πολλοί μουσικοί της πόλης. Απέναντι του, η επίσης ιστορική πίστα που και πάλι γνώρισε στιγμές δόξας, μια που ήταν γεμάτη από νωρίς ως τις πρώτες πρωινές ώρες με καλεσμένους που χόρεψαν τα «άπαντα» των 60’ς: από τουίστ και χάλι γκάλι μέχρι σέικ και βέβαια γιάνκα. Στο μεταξύ το χορευτικό ντουέτο της Εύης Ραμπαούνη και του Γιώργου Καρανικολόπουλου έδειξε την αψεγάδιαστη εκδοχή των χορών της εποχής εκείνης, προκαλώντας ενθουσιασμό.

Τα γενέθλια της «Αύρας» ήταν το άλλο βασικό μέρος του «Πάρτυ γιε γιε» και πλαισιώθηκαν με πυροτεχνήματα, τούρτα με τον εντυπωσιακό αριθμό 130 και πυροτεχνήματα. Η εορταστική βραδιά συνεχίστηκε και πάλι με μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Απόλυτα επιτυχημένη ήταν και η λαχειοφόρος του συλλόγου με κυρίως μουσικά δώρα από επιχειρήσεις του Βόλου, συγκεκριμένα από τα δισκοπωλεία «Ίντρις» και «Classic», τον «μουσικό οίκο Κεχαϊδη», τα βιβλιοπωλεία «Πένα» και «Χάρτα» και τις εκδόσεις «Πόρναλης»

Με λίγα λόγια ήταν μια παραπάνω από επιτυχημένη εκδήλωση – πάρτυ με γνήσια αυθόρμητη διασκέδαση, χωρίς επιτήδευση και «δήθεν» όπως ακριβώς ταίριαζε στη θεματική της, αλλά και στον χώρο που έγινε. «Και του χρόνου ακόμα καλύτερα ευχόμαστε», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου