ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το “Wild Duck” στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

το-wild-duck-στο-διεθνές-φεστιβάλ-κινηματο-719748

Ακόμα μια ελληνική παρουσία σε διεθνές φεστιβάλ του κινηματογράφου, επιβεβαιώνει το συνεχές διεθνές ενδιαφέρον για τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο.

Το WILD DUCK, η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Γιάννη Σακαρίδη θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο 38ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 5 – 15 Σεπτεμβρίου.

H ταινία θα συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα στο τμήμα City to City και διεκδικεί το BlackBerry People’s Choice Award. To Φεστιβάλ του Τορόντο αποτελεί τη μεγαλύτερη κινηματογραφική διοργάνωση της Βορείου Αμερικής παρουσιάζοντας την πλουσιότερη συγκομιδή νέων ταινιών μεγάλων στούντιο, αλλά και ανεξάρτητων, πρωτοποριακών παραγωγών από όλον τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Δημήτρης, μηχανικός τηλεπικοινωνιών, κλείνει την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας. Αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα σκάνδαλο υποκλοπών μαζί μ’ έναν πρώην συνάδελφο. Η λεπτομερής έρευνα στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τούς οδηγεί σ’ ένα ύποπτο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Σύντομα, μια άρρωστη ένοικος του επάνω ορόφου, αποσπά την προσοχή του Δημήτρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου