ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσικό άγγιγμα

μουσικό-άγγιγμα-719506

Οι Human Touch, μετά από δεκαπέντε χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch,ο Σταύρος Λάντσιας κι ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο της μουσικής, κινούνται σ’ ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων, τα οποία θα μοιραστούν με τους φίλους τους, το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 22.30 στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου.

             Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα. Οι Human Touch έχουν παίξει στα περισσότερα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα», όπως μαρτυρά άλλωστε το όνομά τους, θα «αγγίξουν» μουσικά όλους τους μουσικόφιλους  στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά.  Για πληροφορίες – κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6971.924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου